REASON 4 USING 4LIFE


Transfer Factor digelar para saintis sebagai'Miracle Molecule' yang dapat memberikan kekuatan dan kebijaksanaan kepada sistem imun badan kita sendiri untuk mengesan dan memerangi ancaman penyakit. 1 biji kapsul Transfer Factor mengandungi informasi untuk mengenali lebih dari 100 000 jenis kuman, virus, parasit, bakteria dan segala jenis patogen asing termasuk sel-sel kanser dalam badan.
Kajian Makmal Bebas menunjukkan bahawa Transfer Factor MENINGKATKAN KEBERKESANAN SISTEM IMUN dengan meningkatkan fungsi Natural Killer (NK) sebanyak 283% (TF Advanced) dan 437% (TF Plus) . Sel NK adalah barisan hadapan sistem imun kita.

Transfer Factor telah dikaji selama lebih50 tahun dengan perbelanjaan lebihUSD40juta. Terdapat lebih 3500 laporan kajian saintifik dan ujian klinikal yang telah diterbitkan oleh para saintis dari lebih 60 buah negara.

4Life Transfer Factor disahkan HALAL oleh Islamic Food and Nutricion Council of America (IFANCA). IFANCA diiktiraf oleh JAKIM sebagai perbadanan Islam yang mengeluarkan sijil Halal. Transfer Factor juga 100% asli, HALAL, tidak mengandungi benda-benda asing, toksin atau membahayakan dan telah dibuktikanselamat diambil oleh semua golongan umur termasuk bayi dan ibu mengandung. Selamat, tiada kesan sampingan dan 'zero toxic'..

4Life Transfer Factor mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai 'MAKANAN'4Life Transfer Factor disenaraikan di dalam Physician Desk Reference (PDR) iaitu BUKU RUJUKAN yang digunakan oleh para doktor di klinik dan hospital di US dan UK

Transfer Factor diluluskan penggunaannya oleh Kementerian Rusia sebagai FIRST LINE DEFENSE di semua Hospital dan Klinik Kerajaan di Rusia berkuatkuasa 2004!!TAHUKAH ANDA?

"Ramai yang tidak tahu bahawa DADAHsebenarnya hanya bertindak MEMBUNUH SIMPTOM PENYAKIT (rasa sakit) tetapibukan akar penyakit. Ia akan menyebabkan penyakit berlarutan dalam tubuh secara rahsia walaupun simptom penyakit itu telah hilang dan KITA MENYANGKA KITA SUDAH SEMBUH, PADAHAL KITA SEMAKIN PARAH"Dr Chen Jau Fei (Saintis & Immunologist)
"BELUM PERNAH DITEMUI sebarang herba atau produk pemakanan kesihatan yang mempunyai kekuatan di dalamMERANSANG DAN MENINGKATKAN DAYA IMUN seperti TRANSFER FACTOR"-Dr Darryl See (W.H.O)

ACT NOW BEFORE TOO LATE

DI TEKANKAN SEKALI LAGI BAHAWA PRODUCT INI BUKAN MENGAWAL / MENURUNKAN KADAR KESERIUSAN PENYAKIT TAPI INA NYA MENYEMBUHKAN SAMA SEKALI DAN MENJADIKAN ANDA SEPERTI MANUSIA NORMAL KEMBALI

JANGAN TAKUT MENGELUARKAN SEDIKIT WANG ANDA UNTUK MENIKMATI HIDUP SEPERTI MANUSIA NORMAL...IANYA BUKAN PRODUK MLM ATAU SESUATU YANG BIASA DI PASARAN...IANYA DISAHKAN OLEH SAINSTIST / DOCTOR PAKAR/ MALAHAN KESAN KETARA DAPAT DILIHAT SEAWAL 1 MINGGU PENGGUNAAN TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN JANGKA MASA PENDEK MAHUPUN JANGKA MASA PANJANG ( NON TOXIC AT ALL )

No comments:

Post a Comment